luni, 3 aprilie 2017

Proiect unic de extindere in Romania: dubita zidita in peretele unui bloc

Cred ca putem sa cadem deacord ca inventivitatea romanilor depaseste uneori orice limite. Iar in ceea ce priveste spatiul util din locuinta, fiecare centimetru patrat in plus conteaza!

Trecand de la balcoane extinse ilegal, sprijinite de structuri metalice indoielnice, la pereti din tabla si alte improvizatii, un proprietar din Bacau a gasit o cale mai neobisnuita de a castiga spatiu: a atasat partea din spate a unei dube la apartamentul sau situat la parterul blocului.



Foto: Petrea Pascutoi


Daca vin hotii, ce declara proprietarul la politie? I-au spart masina sau casa?, scrie nedumerit un comentator pe pagina de facebook Digi 24.

Dupa ce imaginea cu extensia originala a facut incojurul internetului si a starnit atat rasete, cat si semne de intrebare, proprietarul a renuntat la bucata de masina pe care o atasase la bloc probabil din frica sa nu aiba probleme cu autoritatile. Potrivit legii, orice lucrare neautorizata de Primarie poate fi demolata.

In prezent, pe bloc se poate observa doar forma dubei care i-a adus candva spatiu suplimentar proprietarului. Potrivit site-ului local de stiri Desteptarea, proprietarul nu a fost gasit sa explice de unde i-a venit ideea unei astfel de modernizari.

Vrei sa afli ce proiecte se extind in Romania? www.raportuldeinvestitii.ro

Niciun comentariu: