marți, 3 noiembrie 2009

Case de vanzare cu preturi sub $50.000

Cu toate ca statisticile ne arata scaderi frumoase la preturile locuintelor in Romania, nu cred ca va asteptati sa gasiti vreo casa la vanzare sub $50.000 . Utopic sau nu, am gasit in cateva tari ale lumii case incredibile de vanzare, cu preturi de maxim 50.000$!

Iata ce ati putea achizitiona cu pretul unui apartament cu 2 camere in orasele de la noi:

1. Michigan, pret: $ 50,000, detalii: www.trulia.com

Aceasta casa are 3 dormitoare si 2 bai si o suprafata de 140 mp. In plus, gradina si curtea verde din jurul casei fac toti banii!

2. Wyoming, pret: $45,000, detalii: www.primelocation.com

Aceasta locuinta se afla intr-o locatie foarte atractiva – una din statiunile de ski cele mai populare din SUA – Teton Village. Este un apartament cu 2 dormitoare si 2 bai si poate fi o investitie imobiliara de mare succes avand in vedere atractivitatea americanilor pentru ski.

3. Florida, pret: $39,875, detalii: Adrian Waring Real Estate

Fie ca e achizitionata pentru a servi drept locuinta sau casa de vacanta, pretul mic te indeamna sa o cumperi doar pentru piscina. Iar daca proprietarul va dori sa o renoveze, pretul total tot nu va depasi $50.000.

4. Detroit, pret: $50,000, detalii: www.remericapremier.com

Aceasta proprietate a fost construita in 1947 si are toata aparatura de uz casnic pe care cuplurile proaspat casatorite nu le detin inca. Pe langa faptul ca are 3 dormitoare si 2 bai, atractia consta in pivnita mare renovata si aranjata complet.

5. Zona Universal Studios si World Disney, Los Angeles, pret: $45,000, detalii: www.primelocation.com

Daca in zona studiourilor din Buftea casele au preturi ce te fac sa nu te apropii de ele, zona Universal Studios si Disney World din Los Angeles este mult mai prietenoasa din punctul de vedere al preturilor.

6. Grecia, pret: $46,500, detalii: www.colordarcy.com

Nu doar ca pretul este foarte mic pentru ce finisajele acestei vile grecesti, dar avand in vedere numarul de turisti care viziteaza Grecia anual, randamentul investitiei este cu siguranta mare. Fara doar si poate, una din cele mai atractive oferte din colectia noastra.

7. Bulgaria, pret: $43,750, detalii: www.vekoestate.com

Iata ca si vecinii nostri apar in top cu o oferta de luat in seama: apartamente incepand de la $43.000 la doar 600 metri de partia de ski, in statiunea Pamporovo.

8. Australia, pret: $46,000, detalii: www.realestate.com.au

O cabana perfecta pentru oricine doreste sa petreaca moemnte linistite in natura, departe de aglomeratie si poluarea din oras. Mai mult, este dotata cu aer conditionat pentru a oferi conditii de calitate chiar in mijlocul padurii tropicale.

9. Thailanda, pret: $28,150, detalii: www.primelocation.com

Thailanda a devenit si pentru romani o destinatie exotica dar si ieftina (fara a lua in considerare pretul biletului de avion). Pretul unui lot de teren de 380 mp in cea mai buna zona din statiunea Hua Hin costa $28.150 iar constructia unei vile ca cea de mai jos costa in jur de $66.000.

10. Spania, pret:19.950, detalii: www.sunseekingeurope.com

Poate vi se pare ciudat sa locuiti intr-o pivinita dar, in Andaluzia, regiunea de sud a Spaniei, casele pivnita sunt foarte popualre din cauza caldurii excesive. Regiunea atrage foarte multi turisti pe toata durata anului, fapt pentru care casele pivnita reprezinta casa ideala de vacanta.

Daca detineti sau ati auzit de vreo proprietate in Romania care sa coste doar €19.950 (si sa nu fie un garaj) va invitam sa ne trimiteti la marketing@ibcfocus.ro imagini si detalii. O sa postam pe blog oferta, care cu siguranta va atrage o multime de doritori!

9 comentarii:

Alter Ego spunea...

se poate pune comparativ pretul unei case modice din Pipera? multumesc...

Gheorghescu spunea...

Bun articolul, dar atentie la exprimare: pretul...costa (vezi Thailanda)

Anonim spunea...

Oau...pai constructorii nu au cum sa faca la un asemenea pret case...decat daca si furnizorii de materiale mai lasa din preturi. Stiu ca Rehau merge cu adaosuri de peste 500%...ceeea ce e naspha!

Anonim spunea...

Oferta prezentata din Grecia, nr. 6 este este gresita.
Intrati pe http://www.colordarcy.com/greece-properties.php si verificati.

"This stunning development will represent the very pinnacle of the luxury property market. A truly hassle free investment property that comes with 8% Guaranteed Rental and easy payment schedule. Mortgages Available. Prices from £176,000"

camy37@yahoo.com spunea...

Excelent! am o cabana la munte,in zona Rezervatiei naturale Cheile Tisita O ofer la doar 20000 euro,k samio iau pivnita in Spania...camy37@yahoo.com

Catalin spunea...

De atunci, pana acum, s-au mai schimbat preturile, mai ales pe criza asta.

Case de vanzare spunea...

Ce ieftina e Spania..nu cred ca in Romania exista asa ceva!:)

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
PVD spunea...

Cred ca preturile caselor din US sunt din timpul crizei financiare? Am rude prin zona Detroit - Michigan si am inteles ca acolo erau (sau inca mai sunt) cartiere intregi cu case de vanzare, si nu cumpara nimeni (industria in zona respectiva e la pamant), deci si preturile foarte mici.