luni, 27 aprilie 2009

In vremuri de restriste se vand case pentru animale cu $500.000

Era o perioada cand expresia “viata de caine”era sinonima cu a duce o viata grea si mizera. Nu mai este cazul, cel putin pentru cainii care duc o viata luxurioasa in “locuintele” construite special pentru ei:

Casa Hi-tech

Are un sistem de incalzire si aer conditionat foarte modern, umidificatoare incorporate si LED-uri, toate controlate de o telecomanda. Dar asta nu e tot... o camera video WI-FI este incastrata in constructie pentru ca proprietarul sa-si poata urmari animalul cand doreste, via Internet.


Casa Eco


Aceasta este o casa personalizata la cererea proprietarului, care de obicei este construita din lemn de cedru. Acoperisul acesteia este acoperit de o mini-gradina ale carei plante sunt alese special pentru catelul ce va locui in ea.


Iata si casuta cainelui Obama: J


Vila mexicana

Aceasta este proiectata de o companie specializata in design-ul pentru case de caini – La Petite Maison si apartine cainelui faimoasei actrite Rachel Hunter. Incredibil dar cea de-a doua poza este chiar din interiorul casei – destul de mare pentru a adaposti oameni.


Casa pentru caini de celebritati


Inainte de constructia acestei case este nevoie de o intalnire cu un consultant in care se discuta urmatoarele detalii: rasa animalului, buget, stil dorit, caracterul animalului, materiale de constructii preferate, etc. Chair si ferestrele si usile sunt consturite la comanda pentru a fi cat mai adecvate si functionale. O alta moda printre celebritati este constructia casei animalului ca o replica exacta a propriei locuinte.


Casa „One Jackson Square”


Este un tribut adus arhitectului William Pedersen. In 2008 aceasta a fost scoasa la licitatie pentru a sustine crentul medical pentru animle din New York, suma de la care a pornint licitatia fiind de... $15.000. conform declaratiilor arhitectului, structura acesteia se aseamana cu o scoaica iar impreuna cu acoperisul plin cu plante creeaza un mediu armonios.


Credeati ca nu se poate mai mult de atat? Priviti mai jos:

Casa de cristal


Aceasta este creata din 7.600 de cristale Swarovski si incap in ea doar cainii de talie mica. Chair daca nu are camera WI-FI sau aer conditionat, costa $31.600, si detinea recordul pentruc ea mai scumpa casa pentru animale pana de curand...


Cea mai scumpa casa pentru caini


Din 2008 aceasta a devenit cea mai scumpa casa pentru caini din lume, cand proprietarul a 2 caini danezi din Anglia a cheltuit pentru ea nu mai putin de $500.000. Pe langa faptul ca locatia este una exclusiva, materialele folosite la constructia acestei case sunt zinc, sticla si piatra de var.

Alte elemente care o fac sa valoreze jumatate de milion de dolari : lenjerie de pat din piele de oaie si paturi cu temperatura controlata, spa, sistem de sunet de cea mai buna calitate, plasma TV, scaner de retina instalat la usa de la intrare pentru a impiedica orice alt caine sa intre si multe alte functii de care cei 2 norocosi danezi o sa se bucure.

Desi unele din aceste proiecte intrec orice urma de bun simt, nu putem decat sa asteptam urmatorul proiect de casa care uimeasca lumea animalelor!

Niciun comentariu: