vineri, 20 februarie 2009

Cel mai vesel spital din lume

In Taiwan s-a deschis primul spital din lume cu o tematica deosebita fata de cele traditionale – Hello Kitty, un personaj foarte faimos de desene animate. Hello Kitty nu doar ca apare pictata pe pereti ci este prezenta in toate aspectele unitatii medicale – de la lenjeria de pat si certificate de nastere pana la uniforma medicilor si mobilierul din saloane.

Directorul acestui deja faimos spital este Tsai Tsung-chi, care a investit cca 2.5 milioane Euro in constructia lui. Faptul ca totul este viu colorat si vesel in acest spital atrage tot mai multe mamici care nu mai doresc sa nasca decat in Spitalul Hello Kitty.

Va puteti imagina un astfel de spital in Romania? Ei bine, chiar daca un spital de acest gen vi se pare o idee utopica in Romania, segmentul privat in sistemul medical ia tot o mai mare amploare in tara noastra. Numai in Raportul Spitalelor si Clinicilor IBC Focus veti putea gasi 43 spitale si clinici private in constructie printre care si un spital de lux. Pentru mai multe informatii privind piata medicala din Romania va invitam pe www.iresearch.ro

Niciun comentariu: