miercuri, 11 februarie 2009

Cel mai sarat hotel din lume

Daca luati cina la Hotel de Sal Playa din Bolivia veti avea intotdeauna sare pe masa , caci, la singurul hotel de sare din lume… masa este de sare! A ajutat si faptul ca hotelul, construit in 1993, este pozitionat langa mina de sare Uyuni, una din cele mai mari din lume. Zidurile hotelului sunt construite din bucati mari de sare lipite cu o substanta cementoasa din sare amestecata cu apa. Si cum nu se doreste dizolvarea in timpul sezonului ploios, peretii sunt intariti cu noi bucati de sare. In schimb gazdele au o mai mare problema: pentru a preveni deteriorarea, isi informeaza respectuos turistii sa nu linga peretii!


Turistii dornici sa viziteze mina cat si imprejurimile cu peisaje impresionante au la dispozitie pentru cazare 15 dormitoare, o sala de mese, un living si un bar.

In Romania se construiesc peste 150 de hoteluri si pensiuni… inca nici unul de sare. Pe toate le gasiti cu date de contact in Raportul Hotelurilor si Pensiunilor – editia a doua. Mai multe detalii pe: www.iresearch.ro


Niciun comentariu: