luni, 9 februarie 2009

3 solutii concrete de crestere a vanzarilor in constructii

Ce te faci daca esti activ in piata constructiilor si te prinde criza financiara la mijloc? Va prezentam 3 solutii concrete in a face bani pe timp de criza. Primele doua solutii sunt mai neconventionale, iar a treia este testata si aplicata de cele mai prospere firme din domeniu.

1. Esti furnizor de utilaje si ai macarale pe care nu le mai inchiriaza nimeni…caz in care poti sa iti transformi macaralele in restaurante atractive si prospere. In Belgia functioneaza si au si facut o franciza de succes:
Detalii suplimentare la www.dinnerinthesky.com/dits_dinner/pictures.php#istanbul

2. Esti furnizor de materiale sanitare si ai ramas cu un spatiu mare si gol plus cateva toalete…care le poti folosi ca si mese si scaune…si iata un nou restaurant tematic, care functioneaza cu succes in Taiwan.

3. Te abonezi la Raportul de Investitii IBC Focus si vei primi in fiecare saptamana sute de santiere cu date de contact, pe care le poti contacta pentru a le prezenta ofertele comerciale. Proiectele sunt din intreaga tara si sunt verificate de echipa IBC Focus, astfel incat tu sa mergi tintit la cele mai de interes proiecte.

Niciun comentariu: