joi, 8 decembrie 2016

Tu ai plati 140 de lei pentru o bucata de caramida?


Uneori, materialele de constructii ajung sa fie produse si vandute in cele mai neasteptate locuri. Drept dovada sta brandul de imbracaminte pentru adolescenti Supreme, care a inceput de curand sa vanda caramizi. Marcate individual cu brandul Supreme, acestea s-au epuizat in mod surpinzator la scurt timp dupa ce au fost scoase la vanzare online, iar in fata magazinului din Londra, in ultimele zile s-au format cozi destul de lungi, cu toate ca nu toti clientii voiau sa cumpere caramizi.


Disponible intr-o singura dimensiune - 21 x 5.7 x 10.1 cm - caramizile au fost vandute la pretul de 28 de lire bucata, insa faptul ca stocul s-a epuizat atat de repede a determinat aparitia mai multor anunturi de revanzare, iar preturile au ajuns in astfel de cazuri chiar si pana la 1000 de dolari.

Cat costa sa iti cladesti o casa din aceste de caramizi?

Curios cat ar costa sa iti cladesti o casa la rosu din caramizi care costa 28 de lire (140 lei) bucata, un utilizator Reddit a ajuns la concluzia ca, pentru o locuinta cu suprafata de 220 mp ar avea nevoie de 117.600 de caramizi in valoare totala de 3.3 milioane de lire. In aceste conditii, cheltuielile suplimentare pentru finisajele interioare si exterioare, mobilarea, utilarea si amenajarea spatiului exterior ar parea un adevarat chilipir.

Tu de unde gasesti materialele si dotarile de care ai nevoie pentru proiectele tale? Pe ARHISPEC iti garantam ca vei gasi ofertele unor branduri renumite din domeniul materialelor de constructii, insa fara preturi exagerate!                

Niciun comentariu: