miercuri, 3 august 2016

Kanye West vrea sa creeze design-uri pentru IKEA. Producatorii de mobila vor sa-l faca "Faimos"



Rapper-ul Kanye West s-a declarat interesat sa creeze design-uri pentru Ikea spunand ca studentii sigur ar aprecia un apartament minimalist realizat de el pentru caminele studentesti.

Hei Ikea, permite-i lui Kanye sa creeze, permite-i sa faca lucruri, pentru ca stii ce? Vreau un pat creat de el, vreau un scaun creat de el, a declarat artistul, explicand ca asta si-ar dori studentii de la Ikea.

West a vizitat sediul central Ikea din Amhult, Suedia, in luna martie a acestui an si a foarte inspirat de ce a vazut. Intr-un interviu recent a declarat ca vrea sa lucreze pentru Ikea, sa faca mobila pentru design interior, insa compania producatoare de mobila nu s-a aratat interesata de o colaborare cu acesta.

In cele din urma, rapper-ul a primit luni (n.r. 1 august) un raspuns nesperat si foarte original de la echipa de marketing Ikea Australia:

Hej Kanye, ne-ar placea sa vedem ce ai crea...te-am putea face Faimos!




Desigur, replica Ikea face referire la cel mai recent videoclip lansat de Kanye pentru piesa "Famous", in care el apare intr-un pat imens alaturi de 11 celebritati.


Niciun comentariu: