miercuri, 28 aprilie 2010

Cele mai creative reclame pe constructii


Daca o cladire nu poate impresiona prin arhitectura, atunci o reclama foarte creativa o poate face sa atraga multe priviri. Iata cele mai iesite din comun reclame pe cladiri:


Aceasta reclama a fost creata pentru firma Anando Milk din India, cu scopul de a creste consumul de lapte din India:

Cu multa creativitate, cladirea de mai jos nu mai este un banal santier:

Bineinteles, reclama a fost creata pentru o firma de asigurari auto:

Cladirea cu peretii curbati este foarte cunoscuta in Shanghai. Banner-ul de pe cladirea opusa apartine unei firme producatoare de ventilatoare, si exprima foarte bine puterea produsului promovat.

Una din cele mai reusite reclame pentru Nike:

Coada impletita a fost atractia orasului Toronto pentru 2 zile, mai ales ca 3 cataratori au urcat si coborat pe ea pentru a demonstra efectul produselor pentru par Pantene:

Iata cum cauta notorietate o firma de echipamente electronice din Stockholm:

Tu cum te promovezi la persoanele de decizie implicate in santierele active din Romania? Si, mai ales, ce rezultate au avut metodele clasice de promovare asupra vanzarilor?

Daca activezi in domeniul constructiilor, iti propunem o metoda de promovare mult mai tintita si cu rezultate directe asupra vanzarilor firmei tale: campanie de marketing direct si de emailing la 400 de santiere in lucru din tara. In plus, vei primi saptamanal raportul din teren cu date de contact si placute de santier la cele 400 de santiere vizitate de agentii PromoSantier. Afla cum iti poti creste vanzarile in urmatoarele 2 luni pe www.promosantier.ro




Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicitari pentru toate articolele. Zilnic ma uit sa vad ce e nou...iar asta cu reclamele e bestial:)