marți, 25 august 2009

Cladire de birouri construita sub forma unei bancnote

Un vechi proverb spune ca „banii nu cresc in copaci”. Se pare ca in Lituania banii cresc pe cladiri! Aceasta nu poate salva insa, economia lituaniana, care a inregistrat in primul semestru cea mai puternica contractie din Europa.

Cladirea-bancnota reprezinta o cladire de birouri pe 10 etaje si a fost proiectata in forma unei bancnote lituaniene din 1925, care nu mai este folosita in prezent. Managerul de proiect al acestei cladiri indraznete a ales o bancnota veche care in conflict cu EURO, pe care Lituania intentioneaza sa o adopte in curand.
Ceea ce nu e surprinde este faptul ca primii chiriasi ai cladirii de birouri sunt 2 mari jucatori din piata bancara lituaniana!

Imaginea bancnotei a fost realizata din 4500 piese de sticla smaltuite, in diferite forme, care formeaza ca niste piese de puzzle, un omagiu puterii banului. Constructorii ne asigura ca sticla folosita a fost tratata special pentru a rezista vremii extreme din tara.
Doar in Raportul de Investitii IBC Focus veti gasi toate proiectele de birouri si sedii de firma de care aveti nevoie pentru a va asigura cresterea vanzarilor!

Niciun comentariu: