vineri, 8 mai 2009

Parcul de distractii pentru pasionatii de constructii

Este de stiut faptul ca barbatilor le place sa se joace: unii prefera jocurile video, altii petrec mult timp in garajul plin cu unelte si mai sunt cei care prefera “jucariile mai mari”… pentru care avem o supriza: in Germania s-a construit un “loc de joaca pentru barbati” unde barbatii vin sa-si indeplineasca fanteziile de constructori.


Doritorii se pot bucura de toate utilajele de constructii in schimbul sumei de 219 Euro si pot participa la diferite provocari precum folosirea unui excavator pentru a muta bolovani uriasi, tasarea terenului cu un buldozer si alte activitati ce implica utilajele folosite in constructii. Fara indoiala toti barbatii carora le place sa mai iasa din costume si se murdareasca vor fi aici in elementul lor.


Compania germana a realizat acest parc de distractii cu scopul de a le oferi barbatilor sansa sa-si traisca visele din copilarie si sa aiba o scuza pentru a se juca din nou! Bineinteles femeile nu sunt excluse de la acest gen de joaca!

V-am trezit interesul pentru joaca? Atunci vizitati acest site http://www.maennerspielplatz.de/ si faceti o rezervare pentru grupul dvs de prieteni!

Niciun comentariu: