joi, 5 iunie 2008

Casa in forma de toaleta

Daca ati dispune de banii necesari pentru a va construi casa de vis, v-ati gandi sa-i investiti intr-o casa in forma de toaleta? Ei bine, la 40 km de Seul, capitala Coreei de Sud, a fost construita prima casa „toaleta” pentru care beneficiarul, Sim Jae-Duck, a investit $1.6 mil. Ceea ce nu ar trebui sa va surprinda este faptul ca acesta este presedintele Asociatiei Mondiale a Toaletelor.
Casa in forma de toaleta se intinde pe o suprafata de 4508 mp, si detine 4 toalete de lux, fiecare cu garnituri elegante si dispozitive de conservare a apei. O toaleta mai speciala, localizata in centrul casei, include senzori electronici de miscare ce ridica sau coboara capacul cand este nevoie, un mecanism ce produce aburi si altul ce porneste muzica cand cineva intra. Toate acestea pentru ca cei care o folosesc sa se simta foarte bine in timp ce isi fac nevoile.
Sim si-a denumit casa Haewoojae care inseamna in coreeana “sanctuar unde iti poti rezolva toate grijile” si a fost construita ca simbol al eforturilor permanente depuse de acesta pentru promovarea toaletelor curate si igienice in intreaga lume.

Un comentariu:

Anonim spunea...

interesant articol! o idee originala a unui vizionar care a reusit si sa o puna in aplicare! astept cat mai multe articole originale!