marți, 27 mai 2008

Cel mai racoritor hotel din lume

Pe fondul temperaturilor inalte care se prognozeaza pe perioada verii in Romania, se preconizeaza triplarea vanzarilor de aparate de aer conditionat anul acesta. Pentru cei care se grabesc sa sporeasca veniturile companiilor de electrocasnice statiunea Kakslauttanen din Finlanda propune o solutie inedita la zilele fierbinti de vara – cazare in iglu-uri.

Cei care nu doresc sa plateasca pentru o experienta ce presupune degeraturi, trebuie sa stie ca acestea sunt construite dintr-o sticla termica speciala, care pastreaza caldura inauntru astfel incat oaspetilor sa le fie cald. Aceasta sticla speciala impiedica formarea ghetii in afara, tocmai pentru a asigura o priveliste frumoasa si clara de-a lungul intregii sederi. Paturile luxuriante sunt dotate cu pilote grele si calduroase.

Daca tot nu sunteti convinsi ca merita sa-l vizitati, va mai spunem ca statiunea finlandeza numara printre atractiile sale o capela de gheata, cel mai mare restaurant de gheata, o sauna traditionala finlandeza si un cort indian de sticla „kota”, cu inaltimea de 8m, de unde se pot urmari extraordinarele efecte vizuale ale Aurorelor Boreale.

Niciun comentariu: