marți, 22 aprilie 2008

Cele mai traznite biserici din lume

Pentru ca saptamana aceasta 80% dintre locuitorii Romaniei sarbatoresc Pastele, ne-am hotarat sa vedem ce s-a construit in lume si este iesit din comun.

Asa am realizat o prezentare cu multe poze de biserici cu o arhitectura iesita din comun. Prezentarea poate fi vazuta dand click pe urmatorul link:http://www.ibcfocus.ro/articole.php?id=16

In cazul in care aceste constructii nu vi se par destul de ciudate...va invitam sa cititi articolul nostru in care prezentam biserica in forma de avion de vanatoare: http://ibcfocus.blogspot.com/2008/03/cea-mai-ciudata-biserica-din-lume.html

Personal consider ca cel mai bizar proiect de biserca este in Romania. Acum cateva luni, a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal al Bucurestiului… ce prevede constructia Catedralei Mantuirii Neamului pe un teren de 11 ha. Catedrala va fi mai inalta decat Casa Poporului si va fi finantata din bani de le bugetul de stat. Se estimeaza ca valoarea terenului + valoarea constructiei va atinge suma de 1 miliard de euro.

De ce bizar?

In conditiile in care oamenii mor cu miile pe sosele din Romania si in care statul se "impiedica" la finantarea de noi autostrazi (vitale atat pentru siguranta romanilor cat si pentru cresterea economica)…pentru mine acest proiect suna cel putin bizar pentru vremurile prezente.

Sarbatori fericite!

Niciun comentariu: