miercuri, 16 aprilie 2008

Moartea termopanelor

Imaginati-va ca ajungeti acasa, priviti pe fereastra si ploua. Cu doar cateva miscari transformati privelistea de afara intr-un apus de soare incredibil. Sau daca stati la bloc, iar pe fereastra tot ce vezi sunt rufele puse uscat ale vecinului din blocul alaturat...cu o miscare transformi imaginea mizera intr-o priveliste cu multi copaci si verdeata.

De fapt, nici macar nu mai trebuie sa-ti imaginezi. Philips a inventat sistemul "daylight". Ca sa intelegeti despre ce este vorba, puteti vizualiza prezentarea urmatoare:



Si cand vezi asa minunatie, cine va mai avea nevoie de termopane?:)
Desigur, mai trebuie sa treaca ceva vreme pana la implementarea acestei inventii. Philips estimeaza ca in cca 10 ani aceasta tehnologie va fi lansata pe piata. Probabil asa se explica noua investitie Rehau privind extinderea capacitatii de productie a tamplariei PVC din Sibiu.
Mai multe investitii de constructii din Romania puteti afla din Raportul de Investitii IBC Focus. Iar despre cele mai recente tehnologii in iluminat probabil ca Philips va poate ajuta...de la iluminat industrial pana la iluminat ambiental.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonim spunea...

Multumim pentru noutatile transmise de pe youtube.com. Intradevar nu avem acces la youtube si ne sunteti de mare folos in retransmiterea informatiilor.
Cat despre titlul "Moartea termopanelor" ce sa mai zic... Intradevar sunteti jurnalisti de mare clasa!
As avea insa o intrebare: " Cum inlocuieste fereastra Philips fereastra clasica?". Eu mi-am inlocuit deja fereastra de la bucatarie cu un LCD. La sufragerie am pus o plasma de 104....

Anonim spunea...

Draga anonim:)

Multumim ca ne citesti blog-ul. Nu suntem jurnalisti si nici nu aspiram spre acest lucru. Probabil din acest motiv am creat un blog si nu o revista:)
Ne bucuram ca iti merge bine si ca ai posibilitatea financiara sa-ti cumperi atatea televizoare:) Speram ca sunt full HD:)