miercuri, 23 august 2017

Exemplu de "asa DA" in Romania: Curiosul caz al spitalului modernizat in 65 de ore

Obisnuiti cu lucrari amanate sau intarziate din lipsa de fonduri, lipsa de initiativa sau pur si simplu lipsa de interes, azi avem sa va raportam un exemplu pozitiv care s-a petrecut chiar in Romania. Este vorba de sectia de hemodializa a Spitalului Judetean de Urgenta din Bistrita, care a fost reabilitat si modernizat intr-un timp record: doar 65 de ore!

(sursa foto: cugetliber.ro)

Acest proiect de reabilitare in pasi alerti a fost conceput ca urmare a faptului ca activitatea sectiei nu putea fi intrerupta mai mult de 3 zile, pacientii fiind dependenti de sedintele de dializa.

Lucrarile au inceput vineri, 18 august, la ora 14:00, si au fost finalizate luni dimineata, la ora 7:00, cand sectia s-a redeschis si a primit primii pacienti.

"Dupa un weekend foarte lung, am reusit ceva ce parea aproape imposibil: o reabilitare in 65 de ore. Multumesc in primul rand pacientilor internati care ne-au suportat pe parcursul acestor zile destul de zgomotoase, multumesc echipei de muncitori care au lucrat 24 de ore din 24 pentru a putea finaliza aceste lucrari si multumesc echipei din jurul meu si intregului personal al spitalului, care azi-noapte a reusit sa curete, dezinfecteze si monteze aparatura necesara procedurilor de dializa", a anuntat luni, pe pagina sa de socializare, managerul interimar al SJU Bistrita, Gabriel Lazany.

Sursa articol: cugetliber.ro

Un precedent pozitiv tot in Romania fusese stabilit in Ploiesti, unde o parcare a fost finalizata in doar 5 zile.

Vrei sa afli in ce stadii sunt santierele din judetul tau? Cere un demo gratuit pe www.raportuldeinvestitii.ro 


Niciun comentariu: