marți, 17 august 2010

Cele mai neobisnuite stadioane din lume

Stadionul Osaka (Japonia) a fost terenul echipei de baseball Nankai Hawks. Dupa mutarea echipei, in 1988, acesta a fost tranformat in targ expozitional de case. A fost demolat 10 ani mai tarziu, fiind construit un centru comercial pe locatia fostului stadion.


Cocodrilos Sports Park Caracas (Venezuela) are o capacitate de 3.000 locuri si a fost construit chiar langa autostrada.


Braga, Portugalia - unul din cele mai scumpe si cele mai ciudate stadioane din peninsula Iberica. Costul construirii lui a ajuns la 122 milioane dolari deoarece a necesitat uriase lucrari de dislocare a rocilor.

Gospin dolac - Croatia a fost construit in 1989 si are o capacitate de 4.000 locuri. Locatia acestui stadion este una din cele mai interesante - la 500 metri distanta de una din pantele abrupte ale lacului.

Eco - Stadium, Bazilia este primul stadion eco din tara. Cele 6.000 de scaune sunt plasate direct pe iarba unui deal, fara a se folosi beton, in timp ce lemnul folosit in constructie a fost reciclat.

Bonus: stadion in Ucraina - nu exista foarte multe informatii disponibile despre acest stadion dar cu siguranta reprezinta un punct de atractie pentru soferii de pe soseaua de langa. Si mai interesanta este panta inclinata pe care jucatorii se straduiesc sa sfideze gravitatea...

Doar pe www.raportuldeinvestitii.ro ai acces la date de contact si informatii referitoare la stadioanele si terenurile de fotbal ce se construiesc sau sunt in plan de construire in Romania. Testeaza gratuit cea mai mare baza de date cu santiere si proiecte la care in sfarsit poti oferta!

Niciun comentariu: