joi, 14 ianuarie 2010

9 pardoseli incredibile

1) Ai prea multe monede in buzunar? Fa-ti o pardosea...arata bine si probabil casa ta va fi evaluata de banca la o valoare mai mare:) Pardoseala din imagine poate fi vizualizata in New York la hotelul Standard. 33 de hoteluri in constructie la care puteti oferta maine gasiti aici si veti avea destui bani sa faceti orice pardosea doriti.
2) Seras Tower te asteapta cu o pardosea care te va face sa iti tremure genunchii. La fel si Financial Tower sau Pearl Tower din Shanghai.
3) Pardoseala salam - este realizata de artistul belgian Wim Delvoye care a realizat cu ajutorul salamului o imitatie a marmurei. Sunt curios ce ar face un catel pe aceasta pardosea?:)

4) Iluzia optica - o pardosea ce te face sa vezi cu alti ochi iluziile optice si utilizarea lor in locurile publice...sau in constructii.

5) Finsbury Avenue Square - luminile futuristice ofera cu totul alta perspectiva.


6) Betonul la rang de arta - folosesti acizi (in Romania inca nu prea se foloseste aceasta tehnica) si iata rezultatul pe care il poti obtine. Pardoseala de mai jos a fost realizata de firma Transparent House din San Francisco.

7) Pardoseala puzzle - sau un parchet iesit din comun propus de firma Prowoodfloors.

8) Parchetul multicolorat - pentru cei care nu reusesc sa se decida ce fel de culoare sa aiba parchetul din noua lor casa.

9) Pardoseala sensibila - sensibila la atingere:) Da...e adevarat...pardoseala isi schimba culoarea la atingere. Copiii tai vor fi incantati sa se joace doar in casa:)
66 de cereri de pardoseli (materiale sau executie) gasiti pe www.santiereonline.ro sau de 10 ori mai multe proiecte si santiere pe www.raportuldeinvestitii.ro

Niciun comentariu: