joi, 9 iulie 2009

Hotelul ce va pune Azerbaijan pe harta constructiilor spectaculoase

Pana acum hotelurile cele mai luxuriante si iesite din comun ne-am obisnuit sa le gasim in Dubai, orasul cel mai extravagant din punctul de vedere al constructiilor.
Iata insa ca firma de arhitecti Hareem a scos la iveala planul unui hotel ce va fi cosntruit in Azerbaijan si care se vrea a fi printre cele mai incredibile hoteluri construite vreodata, ceea ce inteteste competitivitatea din acest segment.

Intregul concept al celor de la Hareem consta in 2 hoteluri separate. Primul este Hotelul Luna Plina, care, dupa cum este evidentiat in nume, reprezinta astrul noptii. Structura, ce va avea 35 de etaje, va avea o suprafata de 105.000 mp si 382 de camere.

Cea de-a doua parte a hotelului se numeste Caspian Plus ce va include un hotel de lux cu 32 de etaje, 221 de camere si 128 apartamente de lux.

Este foarte interesant de urmarit competitivitatea acerba care exista in industria hoteliera!
Si in Romania lanturile hoteliere de lux lupta sa deschida hoteluri de 4 si 5 stele in orasele mari ale tarii, astfel ca la ora actuala se afla in constructie 22 hoteluri de lux, conform Raportului Hotelurilor de Lux.

Niciun comentariu: