vineri, 31 octombrie 2008

Anul acesta Halloween-ul este eco

Anul acesta elementele decorative concepute pentru sarbatoarea Halloween sunt diferite fata de cele cuc are suntem obisnuiti in sensul ca nu mai sunt la fel de fioroase, sunt mult mai versatile decat in trecut si, cel mai important, au sisteme de iluminat solare, in concordanta cu trend-ul ecologic.

Gardianul Focului

Acest urias dar totusi dragut capcaun de gradina protejeaza casa de diferite pericole. Are rolul de a proteja flacara pentru a indeparta spiritele rele. Acea “flacara” este alimentata cu energie solara colectata in timpul zilei si lumineaza gradina pe timpul noptii.


Recolta baietelului Bobby

Acest baietel dragut cu salopeta larga pe nume Bobby aduce acasa recolta bogata din care nu putea lipsi dovleacul. Aceasta statuie inalta de 20 cm este confectionata dintr-un material special folosit special la figurine si statui numit polyresin.


Sperietoarea de ciori

De obicei sperietoarele de ciori sunt urate si negre. Cea creata anul acesta este zambareata si colorata si este asezata printre floarea soarelui si dovleci. Placuta pe care o tine in mana este luminoasa noaptea datorita panoului solar care se afla in spate.


Sfera ceramica cu stelute
Aceasta foarte simpla decoratiune de Halloween ne aminteste sa privim cerul instelat din cand in cand. Panoul solar se afla deasupra, alimentand LED-ul care lumineaza stelele in timpul noptii.


Felinarul in forma de dovleac
Acest felinar, inalt de 90 cm, este poate cel mai elegant element decorativ de Halloween care insa poate lumina gradina pe toata perioada toamnei.

Un comentariu:

Anonim spunea...

De Halloween se petrece un fenomen foarte interesant in Romania: o minoritate galagioasa protesteaza impotriva acestei sarbatori, pe care o numeste umilitoare si jignitoare la adresa spiritului national romanesc autentic, iar majoritatea linistita o sarbatoreste calm, prin cluburi, discoteci sau la petreceri foarte faine.