marți, 1 septembrie 2009

Primul hotel cu adevarat de 7 stele

Hotelierul de origine italiana Alessandro Rosso nu se teme deloc de provocari. La cererea proprietarului grupului de hoteluri Town House, acesta nu doar ca a dorit sa creeze cel mai bun hotel din oras, dar a decis sa creeze unul atat de bun incat avea sa schimbe intregul sistem de clasificare. Astfel s-a nascut primul hotel de 7 stele din lume.
La intrare un portar bine imbracat verifica persoanele pentru a se asigura ca doar clientii se pot bucura de experienta oferita! Acesta este si unul din factorii care diferentiaza Town House Galleria de orice alt hotel de lux din lume – iti ofera un camin departe de casa.


Iata si serviciile exceptionale care au schimbat sistemul de rating in industria hoteliera a lumii: totul este personalizat dupa gusturile clientului, de la cearsafuri pana la meniu! Tocmai de aceea inainte de sosire esti rugat sa dai detalii despre: patul preferat, pernele preferate, muzica preferata si nu in ultimul rand hobby-uri si detalii despre excursia in Milano. Toate aceste detalii pentru a aranja camera in perfecta conformitate cu clientul!
O alta atractie este chef-ul restaurantului din cadrul acestui hotel, care in urma unei discutii personale, sugereaza masa cea mai potrivita pentru persoana in cauza. In plus, acesta ofera si training ayurvedic, pentru ajuta clientii sa stabileasca tipurile de mancare care se potrivesc cel mai bine cu metabolismul.
Iar preturile sunt in conformitate cu experienta traita in singurul hotel de 7 stele din lume: incep de la 1000 euro/noapte si ajung pana la 3900 euro/noapte.

Un comentariu:

dragos spunea...

si cu burj-al-arab cum ramane? parca ala era primul hotel de 7 stele. ca sa nu mai vorbim ca si preturile sunt mai mari la burj... 28.000 USD/noapte la royal suite.