vineri, 13 martie 2009

Space – the final frontier...

Cu siguranta va mai amintiti vocea capitanului Picard din Star Trek! Ei bine oamenii tind tot mai mult sa evadeze de pe planeta noastra in spatiu. O companie de turism din Barcelona care a sesizat aceasta extraordinara oportunitate, planuieste sa deschida primul hotel din spatiu in 2012.

Acesta va permite oaspetilor sa calatoreasca in jurul lumii in 80 de minute. In plus, pe perioada sederii, acestia vor putea vedea rasaritul si apusul de 15 ori pe zi si se vor catara pe peretii hotelului ca Spiderman deoarece vor purta costume cu arici.

Din 2008 se pot face rezervari in acest hotel iar un bilet costa $4 milioane, reprezentand costul pentru perioada de pregatire de 18 saptamani pe o insula din Caraibe, calatoria in spatiu si 3 nopti de cazare in hotelul galactic. Ganditi-va ce costuri imense ar fi daca ati calatori cu intreaga familie!

Pentru rezervari puteti vizita http://www.galacticsuite.com

Pentru cei care vor totusi sa ramana pe Pamant, va spunem ca se construiesc 150 hoteluri si pensiuni in tara noastra. Pnetru mai multe informatii despre aceste proiecte si despre turismul din Romania va invitam pe www.iresearch.ro

Niciun comentariu: