marți, 6 ianuarie 2009

Cum sa construiesti un restaurant adaptat la criza financiara


Restaurantul “Excavator” este un restaurant high tech in Nuremberg, Germania. Acesta seamana izbitor de mult cu un montagne russe. Pe liniile transportoare, mancarea si bautura este livrata direct la masa clientilor. Comanda se da direct de catre clienti prin ecranul touch screen, astfel incat nu mai este nevoie sa astepti pana chelnerul vine la tine.


In acest fel, proprietarii de restaurante pot economisi o gramada de bani, deoarece vei reduce personalul cu 60% pana la 80%.

In aceste vremuri de criza, iata ca se poate cu creativitate sa faci afaceri profitabile. Mai mult, personal consider ca asemenea restaurante ar fi la mare cautare in Romania, avand in vedere “amabilitatea” cu care sunt obisnuiti chelnerii romani sa-si intampine clientii. In plus nu mai trebuie sa dai bacsis:)


Daca esti constructor sau furnizor de materiale de constructii, nu e obligatoriu sa astepti pana asemenea restaurante vor fi construite si in Romania. IBC Focus ofera informatii despre CINE, CE si UNDE construieste in Romania prin Raportul de Investitii. Contactati-ne si veti afla cum puteti afla saptamanal de sute de noi santiere din Romania. Iata si un mic filmulet cu restaurantul eficient:



Niciun comentariu: