Efectele vizuale sunt tot mai apreciate in ziua de astazi, fapt pentru care arhitectiilor si constructorilor li se cere tot mai multa creativitate si curaj in design. Eroul nostru este Patrick Keane, arhitect ce nu a refuzat provocarea cand un client i-a cerut sa proiecteze o casa care "sa dispara".
Fiecare perete este astfel incovoiat incat sa se transforme in ceea ce Keane numeste “Arhitectura Dinamica”. Prin aceasta tehnica casa nu poate fi vazuta in intregime sau inteleasa indiferent din ce punct privesti.
Fiecare perete este astfel incovoiat incat sa se transforme in ceea ce Keane numeste “Arhitectura Dinamica”. Prin aceasta tehnica casa nu poate fi vazuta in intregime sau inteleasa din orice punct.
“Casa Invizibila” va fi construita in Sidney. Materialele folosite vor fi ultra usoare si multe dintre acestea sunt folosite in industria aeronautica sau la fabricarea masinilor de formula 1. De asemenea peretii sunt ca foaia de hartie, foarte subtiri si usori dar foarte rezistenti.
Casa va avea 3 dormitoare, 2 bai, o bucatarie si un living. Constructia casei invizibile va incepe foarte curand, chiar daca vecinii s-ar putea sa nu observe.
In Romania santierele sunt chiar foarte vizibile si greu de ignorat. De obicei nu ne scapa constructiile importante din tara, fapt pentru care saptamanal trimitem clientilor nostri peste 15o de santiere in derulare din intreaga Romanie, prin serviciul Raportul de Investitii IBC Focus.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu